Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović se danas venčavaju u crkvi! Čuva ih obezbeđenje!

Željko i Jovana Joksimović danas će po drugi put  nakon dve godina izgovoriti sudbonosno da i u crkvi u Beogradu, a kako bi sve prošlo bez ikakvog incidenta, bračni par je angažovao preko 20 momaka iz obezbeđenja.

Željko i Jovana Joksimović se danas venčavaju u crkvi! Čuva ih obezbeđenje!


 
Željko i Jovana Joksimović potrošili 25.000 evra za crkveno venčanje!
Nakon crvkvenog venčanja, Željko i Jovana zajedno sa svojim svatovima proslaviće ovaj veliki dan u jednom od beogradskih restorana, za koji su kako se navodi izdvojili 25.000 evra.

"Jovana i Željko su sve detalje čuvali u strogoj tajnosti, ali kada su mediji saznali za njihovu svadbu rešili su da ništa ne prepuste slučaju, već su angažovali privatno obezbeđenje koje čini 20 momaka. Njih desetorica biće ispred crkve, a ostali ispred restorana. Konkretan razlog zbog kog su odlučili da angažuju ove momke su novinari koji će želeti da uslikaju mladence. Venčanju u crkvi prisustvovaće samo mladenci sa kumovima i njihov sin Kosta", kaže izvor i dodaje:

"Posle toga, Jovana i Željko otići će u restoran gde će dočekati oko 150 zvanica, a njihov naslednik će za to vreme biti kući sa dve dadilje koje će voditi brigu o njemu. Pošto je još beba, Joksimovići su odlučili da je najbolje da posle crkvene ceremonije Kostu odvedu kući. Žene koje će danas paziti na njega već su vodile brigu o njemu i Jovana i Željko im potpuno veruju, tako da će moći spokojno da se zabavljaju i provode sa svojim gostima", izjavio je izvor za Alo i dodao da će se mlada je mlada izabrala tri haljine koje će presvući danas u toku dana:

"Jovana će u crkvi imati venčanicu Darka Kostića, koju će posle crkvene ceremonije presvući, i u restoran otići u drugoj, takođe, beloj haljini. Predveče će se opet presvući u treću haljinu, koja je bledoroze boje. Dok će Željko nositi jedno odelo i u crkvi i u restoranu", zaključio je izvor za Alo.rs

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>