Region

Svet

Region

Pogledajte najnoviji urnebesni trejler za film Mali Budo! (Video)

Premijera domaćeg filma "Mali Budo" zakazana je za 24. septembar u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center. Najnoviji trejler će vas do suza nasmejati i pripremiti za komediju godine.

Pogledajte najnoviji urnebesni trejler za film Mali Budo! (Video)



Karte za premijerne projekcije dugonajavljivanog ostvarenja su već u prodaji, a celokupnoj svečanosti te večeri će doprineti i glumačka ekipa koja je radila na realizaciji projekta koji će, sasvim sigurno, biti jedan od najuspešnijih u ovoj godini.

"Mali Budo" rediteljsko je delo Danila Bećkovića, a scenario potpisuju Danilo Bećković i Dimitrije Vojnov. Samo neka od sjajnih glumačkih imena koja su doprinela realizaciji filma su: Petar Strugar, Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Tihomir Stanić, Hristina Popović i mnogi drugi.



"Pokojni Aca Đorđević je govorio da je rad sa glumcima lak - samo treba uzeti dobre glumce. Odabir glumaca je zaista bio najlakši deo, dobili smo sve glumce koje smo želeli i nijednom se nismo pokajali zbog nekog izbora. Imamo prvorazrednu podelu, bez slabog mesta u ekipi i sada znam kako se oseća Joakim Lev. Dimitrije i ja smo se jako trudili da svi likovi koji se pojave u filmu budu karakteri, da svaki junak ima neku osobinu koja ga izdvaja, ali su glumci jako unapredili našu osnovnu postavku i izvukli maksimum iz scenarija", kaže reditelj Danilo Bećković za "Story".

Film "Mali Budo" prikazivaće se u bioskopima od 25. septembra, a do tada se nasmejte uz novi trejler:



Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>