Style

Ljubav

Poznate ličnosti na Instagramu podržale adidas Originals (Foto+Video)

Trenutno je na Instagramu aktuelna domaća kampanja za novu kolekciju adidas Originals ZX Flux patika, a svoju podršku fotografisali su i postovali: Sara Jovanović, Marija Kilibarda, Ivana Maksimović, Gru, Struka, Jelisaveta Orašanin, Bojan Perić, Nikola Demonja...

Poznate ličnosti na Instagramu podržale adidas Originals (Foto+Video)



Po uzoru na poznate ličnosti širom sveta i kod nas je Instagram postao jedna od najkorišćenijih društvenih mreža za brojne muzičare, glumce i spotiste. Uz pomoć hashataga #zxfluxbelgrade mogu se videti njihove kreacije, ali i postovi drugih adidas fanova u Srbiji. Tim povodom kreiran je i video snimak dostupan na YouTube mreži.

U svim adidas radnjama u Beogradu može se besplatno preuzeti ZX Flux dizajnerski ram uz koji svako može da napravi svoj idealni dizajn patike, fotografiše telefonom i podeli svoju kreaciju na Instagramu sa haštagom #zxfluxbelgrade uz tagovanje @adidassrbija. Najkreativnije očekuju brojne nagrade, od adidas garderobe i unikatnih patika, do poziva na adidas žurku!



Adidas Originals za sve ljubitelje originalnih retro-urbanih modela donosi ZX Flux, atraktivne patike sačinjene od jednog komada tkanine, lagane za nošenje i lake za održavanje, spoj sportskih vrednosti i najnovije tehnologije.

Vraćajući se osnovnom ZX modelu ova patika evocira upravo stari dobri osećaj. Kontrastne šare u isto vreme oslikavaju jednostavnost i kompleksnost. Oslanjajući se na trkačko nasleđe, ZX Flux koristi ZX tehnologiju i stabilno ojačanje na peti, ali i pored toga patike imaju moderan izgled sa upečatljivom kombinacijom boja i tkanina ističući njihovu prefinjenu siluetu.



Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Adidas

Povezane vesti:


>