Region

Svet

Najbolje od devedesetih - dens groznica koja trese Balkan! (Foto)

Nezapamćena euforija vlada u zemljama regiona zbog festivala Najbolje od devedesetih. Cela eks Jugoslavija bruji o dens spektaklu, a veliko interesovanje vlada i u Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji, gde se prodaju karte za ovaj festival.

Najbolje od devedesetih - dens groznica koja trese Balkan! (Foto)



Samo mesec dana nas deli od najveće ovogodišnje žurke u Kombank areni, na kojoj će nastupiti najpopularniji svetski izvođači dens muzike devedesetih godina kao što su: 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.



Bitna je i činjenica da se ovaj, ubedjivo najjači dens festival ikada, neće više nikada ponoviti na ovim prostorima, jer u pitanju nisu aktuelni izvođači, a organizatorima su bile potrebne dve godine da ih sve lociraju, a zatim i dogovore nastup sa njima. Za sam događaj u Areni će izmedju ostalog biti montirana najveća količina led ekrana i video tehnike koju je ova hala do sada videla.



Budući da poklonici dens muzike najavljuju organizovane dolaske na festival iz Hrvatske, Bosne, Makedonije, ali i Slovenije i Crne Gore, već sada je izvesno da će se za ovaj događaj tražiti karta više. Kako navode organizatori, najveća potražnja vlada za pakete "5+1" jer će ovo biti događaj koji će okupiti mnoga stara društva koja su odrastala devedesetih, a Arena će to veče biti mesto okupljanja starih prijatelja. Cene karata kreću se od 1.790 za parter do 9.900 dinara za ložu, a iste važe do 22. seprtembra kada se završava pretprodajni period.



Spektakl u Areni vodiće dve poznate ličnosti, čiji identitet organizatori još uvek kriju, ali voditeljski dvojac već uveliko radi sa scenaristima festivala, kako bi 11. oktobra u Areni briljirali kao voditelji.

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>