Ostalo

Sme�no

Četiri najčešće ženske zablude kad su u pitanju muškarci!

Neke žene odlično poznaju svoje muškarce da su same došle do 4 najveće i najčešće zablude kada su u pitanju muškarci. Ceo muški pol ne treba generalizovati ali  za one žene koje misle da sve znaju, nakon ovog članka bi se trebalo malo zamisliti.

Četiri najčešće ženske zablude kad su u pitanju muškarci!


Naime, izdvojeno je 4 najčešće zablude kada su u pitanju muškarci.

Zabluda br. 1: Muškarci nisu emotivni
Iako su muškarci teški na suzama, retko ih puštaju, ne ponašaju se kao žene i ne traže oslonac,  ipak su emotivni. Trude se da ostanu pribrani kada im je najteže što ne znače da su kao od kamena.

Zabluda br.2:  Muškarci razmišljaju "donjom" glavom
Opšte je poznato da ima onih ljudi koji ne spadaju u ovu grupu, ali ima i onih koji na ovaj način pričaju o sebi jer su ubeđeni da im takva priča ide u prilog.  Postoji i ona grupa muškaraca koja ume da se iskontroliše kada su seksualni nagoni u pitanju.

Zabluda br.3: Užasavaju ih uspešne i moćne  žene
Ovo važi samo za one muškarce koji su nesigurni u sebe, koji su opterećeni i iskompleksirani. Ali, isto tako nije tačno da uspešne žene ne privlače muškarce. Njima je važniji izgled od bankovnog računa.

Zabluda br.4: Muškarci se ne umeju izraziti
Muškarci ne razmišljaju isto kao i žene i ne donose iste zaključke.  To što muškarci i žene nemaju isti način ražmišljanja ne znači da ne umeju da se izraze.

Sada, drage moje dame, ako ste i nekad imale jednu od ovih zabluda , krajnje je vreme  da je otpišete

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>