Region

Svet

Bastijan Švajnštajger zbog Ane Ivanović ostavio ženu! (Foto)

Ana Ivanović već dva meseca uživa u ljubavi sa nemačkim reprezentativcem Bastijanom Švajnštajgerom, koji je zbog nje nakon sedam godina vanbračne zajednice napustio suprugu Saru Dranber.

Bastijan Švajnštajger zbog Ane Ivanović ostavio ženu! (Foto)


 
Ana Ivanović u vezi sa poznatim nemačkim fudbalerom! (Foto)
Iako su pokušali od javnosti da sakriju svoju romansu, spekulacije o njihovoj vezi krenule su nakon humanitarne akcije "Ledeni izazov", kada je Bastijan Švajnštajger odgovorio na nominaciju Ane Ivanović.

Ipak, ni tu ništa nije bilo toliko čudno, sve dok nemački reprezentativac nije nominovao dalje Aninog brata Miloša. Tada je u nemačkim medijima počelo da se piše da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Da su definitivno u vezi potvrdile su fotografije na kojima je zaljubljeni par uslikan kako Njujorkom šeta držeći se za ruke.

"Anu i Bastija upoznala je njihova zajednička prijateljica, nemačka teniserka srpskog porekla Andrea Petković. Njih troje imaju zajedničkog sponzora "Adidas", pa su se sreli na jednom događaju koji je organizovala ta kuća, a nemački reprezentativac, koji igra za Bajern iz Minhena, zbog Ane je nedavno bio i na Fešn viku u Njujorku, na glamuroznoj zabavi na Menhetnu. Teniserka je tada bila u Njujorku zbog US Opena, ali iskoristila je priliku da pogleda najnovije modele", rekao je izvor za Kurir-info.rs.

Bastijan Švajnštajger je nakon sedam godina ostavio svoju vanbračnu suprugu Saru Dranber koja je proglašena za najlepšu ženu fudbalera tokom Svetskog prvenstva u Brazilu.


Foto: Instagram/Sarah Brandner

Autor: J.B.
Foto: Bild.de

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>