Region

Svet

Lepa Lukić u novom rijaliti šou programu!

Lepa Lukić je potpisala ugovor o učešću u novom šou programu televizije B92 "Sladak život", koji bi uskoro trebalo da počne sa emitovanjem.

Lepa Lukić u novom rijaliti šou programu!



Pevačicu narodne muzike će kamere neprestano pratiti i snimati pet dana, 24 sata, a gledaoci će videti najzanimljivija dešavanja u njenom privatnom i poslovnom životu. Lepin život pratiće se poput života sestara Kardašijan, a slogan ovog programa je "Poznati baš onakvi kakvi jesu".

"Tačno je da sam pristala na ponudu da snimam emisiju. Kakav rijaliti?! Pa meni niko nije rekao da je to rijaliti. Znači, danas sve spada u rijaliti ako se snima duže od jednog dana. Imam honorar, neću sigurno raditi za džabe. Oni će me snimiti kako idem kod frizera, u kupovinu, na pijacu, moje koncerte, snimaće mi kuću i još neke stvari. Posetiću i majčin grob, što bih baš želela da se zabeleži, jer mi mnogo znači. Mada, ne znam zašto je ljudima interesantno što idem na pijacu, ja baš ne volim kad moram da idem, ali dobro. Jao, ja sam blesava, uvek odvalim nešto zanimljivo u emisijama. I ovde ću sigurno ako bude bila lepa atmosfera", izjavila je Lepa.

Organizatori bi u svojoj emisiji voleli da vide i zvezdu "Boljeg života" Lidiju Vukićević, ali glumica nije pristala na ponudu.

"Veoma su ljubazni i vidi se da su profesionalci i da će emisija biti zanimljiva, ali nisam mogla da pristanem jer ljudima sigurno ne bih bila interesantna. Ne družim se s poznatima, čitam ono što druge sigurno ne interesuje. Nikad ne bih prodala svoju privatnost i sigurno gledaoce ne bi zanimalo šta radim u slobodno vreme", rekla je Lidija.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Lepa Lukic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>