Ostalo

Sme�no

Skočili kroz prozor jer su bežali od đavola

U malom mestu nadomak Pariza prošlog vikenda odigrala se prava drama. Naime, četvoromesečna beba je poginula, a sedmoro ljudi je povređeno nakon što je 13-člana porodica skočila kroz prozor trećeg sprata, jer su po njihovim rečima i pisanju medija bežali od đavola.

Skočili kroz prozor jer su bežali od đavola



Članovi porodice su doseljenici iz Afrike, i to najverovatnije iz Angole, tvrde da su poiskakali u panici jer su videli đavola. Četvoromesečna beba je od težine povreda preminula u bolnici, a lekari se još bore za život njene dvoipogodišnje sestre.

Bizarna tragedija otkrivena je kad su vatrogasci u nedelju ujutro stigli po pozivu ispred zgrade koja se nalazi u bloku socijalnih stanova. Među povređenima našli su potpuno golog muškaraca, s rukom na kojoj je imao povredu od noža, i koji je uz sebe stiskao dve devojčice, četvoromesečnu bebu i dvoipogodišnju devojčicu.
Ni policija ni komšije ne shvataju što se tačno dešavalo u stanu u kojem je bilo 13 ljudi. Svi su iz iste porodice, a doseljenici su iz Afrike, pretpostavlja se iz Angole.

"Komšije su oko tri sata ujutro čuli dete kako plače. Iskazi su kontradiktorni. Članovi porodice sedeli su u sobi u ranim jutarnjim satima i gledali televiziju. Goli muškarac je ustao nakon što je čuo plač bebe. Otišao je da zagreje bočicu. Njegova žena je krenula da ga potraži, ali je u međuvremenu počela da viče „to je đavo, to je đavo“. Nastala je sveopšta konfuzija. Članovi porodice su skočili na golog muškarca misleći da je sotona - rekla je za list Parisijen Odil Fevre, tužiteljka iz Versaja, i dodala da su komšije pre fatalnog skoka čule kako neko uzvikuje „Isuse, Isuse“.

Muškarca su izbacili iz stana, a pre toga ga je snaja nožem ranila u ruku, dodala je. Kada je on posle toga pokušao da se vrati u stan, nastala je panika. U tom trenutku ostali članovi porodice počeli su od straha da skaču kroz prozor. Uhapšeno je dvoje ljudi, a jedan od njih je goli muškarac , koji je skočio s devojčicama u naručju.

Pomenuti čovek je nađen dva bloka dalje, gde je pokušao da se sakrije u grmlju. Kada ga je policija pronašla, rekao je: „Morao sam da se odbranim“.
Prema policijskom izveštaju, u stanu je živela žena sa svojim partnerom i njihovo četvoro dece. U posetu su im došle njegove tri sestre, brat i njihova deca.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>