Region

Svet

Emisija Žene skinuta sa televizije Prva?

Emisija Žene koja je u subotnjem popodnevnom terminu bila sastavni deo programske šeme Prve srpske televizije, neće se od jeseni naći među emisijama na ovoj televiziji.

Emisija Žene skinuta sa televizije Prva?



Emisija "Žene", čije su domaćice sa interesantnim pričama i temama iz svakodnevnog života iz subote u subotu bile Marija Kilibarda, Ivana Zarić, Irina Vukotić, Maja Volk i Nataša Ristić, neće biti deo jesenje programske šeme televizije Prva, saznaje "Blic".

Marija Kilibarda vodiće i drugu sezonu humanitarnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", Irina i Ivana su postale deo informativno-kolažnih emisija "Tačno 9" i "Tačno 1", dok Nataša i Maja navodno više neće biti zaposlene na Prvoj.

"Prva televizija svaku sezonu obogati nizom novina. "Žene" će takođe biti sa nama, a o čemu se tačno radi uskoro ćemo otkriti", izjavila je za "Blic" Slađana Paunović, portparol ove televizije, dok je od "žena" ukidanje emisije prokomentarisala samo Nataša Ristić.
 
"Jedini pravi odgovor na vaše pitanje ima rukovodstvo Prve televizije i ja sam uverena da će oni o tome obavestiti publiku jer, iskreno, i meni je sve teže da svakodnevno tražim izgovore na pitanje kada nastavljamo sa emisijom. Mogu samo da pretpostavim da se naš koncept teže uklapa u neki novi pravac koji će verovatno biti dominantan u novoj šemi. U svakom slučaju, uvek ću sa ponosom isticati da sam radila u timu jakih, pametnih i samosvojnih žena", rekla je za "Blic" Nataša.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>