Ljubav

Style

Evo zašto žene ne žele zgodnog muškarca u krevetu

Iako će zvučati možda neverovatno, ali najnovije istraživanje je pokazalo  da čak 75 odsto žena ne želi u krevetu da ima savršeno građenog muškarca.

Evo zašto žene ne žele zgodnog muškarca u krevetu



Mnogi muškarci misle da žene preferiraju mišiće i zategnuto telo, ali ispostavilo se da greše, jer je najnovije istraživanje pokazalo da više od polovine žena ne želi savršeno građenog muškarca kraj sebe, a seksualna terapeutkinja Trejsi Koks objašnjava i zašto je to tako.

"Pitate se zašto žene danas pre biraju salce nego trbušnjake? Nažalost, to je zato što su i same nesigurne u svoj izgled. Žene su ubeđene da ne mogu da ispune očekivanja savršenih muškaraca“, kaže Trejsi.

Rezultati istraživanja pokazali su da bi čak tri od četiri Britanke pre bile u vezi s muškarcem koji ima stomačić nego sa muškarcem koji ima zategnuto telo. Ovakvi podaci su zaista iznenađujući, pa su se istraživači pitali kako je moguće da žene ne žele u svom krevetu seksi, mišićavog muškarca?

Odgovor je bio da bi se čak 75 odsto žena osećalo nesigurno u sebe kada bi trebalo da se skinu pred savršenim muškarcem. Žene su već izložene određenom pristisku predrasuda o tome kako bi trebalo da izgledaju i koliko kilograma treba da imaju. Mišićav muškarac u njima izaziva još veću nesigurnost.

Autor: J.B.
Izvor: B92/Superzena.net
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>