Svet

Region

Pogledajte premijerno ekskluzivni trejler filma BES sa Bredom Pitom (Video)

Tek dovršen, novi film Breda Pita pod nazivom "Bes", dobio je finalni trejler. Snimljen prema istinitoj priči i u režiji Dejvida Ajera (koji je napisao i scenario), ovaj napeti ratni film prikazuje poslednje mesece Drugog svetskog rata.

Pogledajte premijerno ekskluzivni trejler filma BES sa Bredom Pitom (Video)



"Bes" je M4A3E Sherman tenk kojim upravlja narednik Wardaddy (Pit), iskusni američki vojnik koji nakon borbi u Africi dolazi u Evropu. Zajedno s nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokušaće nemoguće - probiti se do glavnog nacističkog štaba.

"Bes" je priča o velikoj hrabrosti, ali i o velikom strahu s kojim su se morali suočiti sasvim obični ljudi. "Bes" je priča o pobedi nad samim sobom, koja je nužna za ostvarenje viših ciljeva.



U filmu se osim Breda Pita pojavljuju i Šija LeBuf i Džejson Isak, a zanimljivo je da se pre snimanja, početkom septembra 2013. godine, filmska ekipa pripremala u Herdforširu u Engleskoj, gde je Pit i naučio da upravlja tenkom M4A3E Sherman. Meštani su ga često mogli videti za njegovim upravljačem na okolnim livadama, a prave scene snimljene su nekoliko nedelja kasnije u okolini Oksfordšira. Autentičnosti filma pridonosi i originalni artefakti korišteni u filmu, poput premijernog nastupa pravog nemačkog tenka "Tigar" iz Drugog svetskog rata, po prvi put u istoriji sedme umetnosti.

Uverite se u to i sami u finalnom trejleru za film "Bes" kojeg ekskluzivno donosimo, kao i u najnovijim ekskluzivnim fotografijama iz filma.

 
Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

FilmBes

Povezane vesti:


>