Region

Svet

Zvezde Granda: Takmičari i žiri spremni, počinje deveta sezona! (Video)

Deveta sezona takmičenja Zvezde Granda 2014/2015 uskoro počinje, u potpuno novom ruhu na televiziji Prva. Jedan od članova žirija biće popularni folker Aca Lukas, kao i Šaban Šaulić i Ana Bekuta, a kandidati nestrpljivo čekaju prvi izlazak na scenu.

Zvezde Granda: Takmičari i žiri spremni, počinje deveta sezona! (Video)



Nova sezona muzičkog takmičenja počinje od ove jeseni sa emitovanjem na TV Prva, i u potpuno novoj scenografiji i nešto modernijeg i urbanijeg izdanja, neosporno je da će i ove sezone Zvezde Granda biti najgledaniji TV format u regionu.

Nakon brojnih audicija širom zemlje i regiona i nekoliko meseci neumorne potrage za talentovanim mladim ljudima, pojedini su takmičari već nestrpljivi u želji da pokažu šta znaju. Dokazivaće se na bini pred stručnim žirijem, od kojih će jedan biti legenda folk muzike Aca Lukas, zatim neizostavna Ana Bekuta, kao i kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji neće puno menjati u svom dosadašnjem pristupu potencijalnim zvezdama.

"Ne znam da li imam ikakve potrebe da bilo šta menjam. Možda se desi od situacije do sitacije da nešto promenim, imamo svi svoja mišljenja, ukuse, kako ko peva, kako ko izgleda... Ja sam samo slušao kako pevaju, što mi je u principu prevashodno važno. I mislim da ću takav biti i ubuduće", izjavio je Šaban za Prva.rs.


Foto: Instagram/Grand narodna tv

Ana Bekuta, koja će ove sezone sedeti u žiriju umesto Zorice Brunclik je, pak, iskusno savetovala mladim ljudima da se drže krilatice koju ona stalno ima na umu: "Red, rad i disciplina", jer, kako i sama kaže za Prvu, bez toga nema uspeha ni u jednom poslu.

Zvezde Granda do sada su nepobitno postizale najveći rejting u svom kontinuumu, a osim nekolicine izmena kojima će gledaoci morati da se prilagode, očekivano je da i deveta sezona donese isto tako velike rezultate kakve i njene prethodnice godinama unazad na ružičastoj televiziji. Termin emitovanja biće uskoro poznat, a o svim detaljima ćemo vas blagovremeno izvestiti na našem portalu Svet plus.

Do tada, podsetite se pobedničke pesme talentovanog Mirze Selimovića, pobednika osme sezone.

 
Autor: B.B.
Foto: Printscreen Facebook/PRVA

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>