Region

Svet

Ana Bekuta proslavila rođendan: Moj Mrka mi je poklonio ljubav i 55 ruža!

Ana Bekuta u intimnoj je atmosferi proslavila svoj 55. rođendan; u društvu najbližih prijatelja u jednom restoranu na Senjaku. Od partnera Milutina Mrkonjića je dobila simboličan poklon - 55 ruža retke vrste.

Ana Bekuta proslavila rođendan: Moj Mrka mi je poklonio ljubav i 55 ruža!



Folk pevačica je pozvala najuži krug prijatelja u jedan beogradski suši restoran, u kojem su se gosti, uglavnom parovi, okupili oko osam uveče. Celo veče bilo je obojeno sjajnim raspoloženjem, a pevačica je ovom prilikom dobila najviše cveća.

"Skupili su se oko osam uveče, a izašli su posle ponoći. Smestili su se na terasu restorana i svi su bili u paru. Celo veče su se šalili i bili jako raspoloženi. Što se tiče poklona, najviše je dobila cveća", rekao je izvor.

Inače, proslava je bila organizovana iznenada budući da je pevačica te večeri trebalo da nastupi u Zaječaru, međutim, zbog loših vremenskih uslova, nastup je otkazan. O svojoj rođendanskoj proslavi i Ana je imala samo reči hvale:

"Bilo je lepo i intimno. Proslavila sam ga u društvu svojih prijatelja i zaista smo uživali. Zbog vremenskih uslova koncert u Zaječaru je odložen, pa sam taj dan iskoristila da uživam sa dragim ljudima. Tokom dana sam bila na ručku sa porodicom, dok sam uveče bila sa prijateljima. Moj Milutin me je poklonio ljubav i 55 prelepih ruža", rekla je Ana koja je i lično dobila čestitku od orkestra Aleksandra Sofornijevića, i uz zahvalnost snimak objavila na Tviteru.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>