Region

Svet

Dragana Mirković stiže pred beogradsku publiku potpuno oporavljena

Posle tri meseca Dragana Mirković se potpuno oporavila od saobraćajne nezgode u kojoj je zadobila teže povrede, i za dva dana stiže u Beograd ne bi li počela sa pripremama za koncert u Kombank areni 3. oktobra.

Dragana Mirković stiže pred beogradsku publiku potpuno oporavljena


 
Dragana Mirković: Srećna sam što opet mogu da hodam!
Iako zbog težih povreda nije bilo izvesno da li će folk zvezda biti u mogućnosti da održi dugonajavljivani solistički koncert kojim će proslaviti trideset godina uspešne karijere, Dragana Mirković se, srećom, potpuno oporavila i za manje od mesec dana staće pred beogradsku publiku.

Prema ranijim najavama, pevačica za dva dana stiže u Srbiju kako bi održala konferenciju za štampu i konačno pred novinarima ispričala šta se sve zapravo dogodilo, kako je tekao njen oporavak u bolnici, kao i o detaljima najavljenog spektakla.

"Dragana je srećna što konačno dolazi u Beograd, a i ovo joj je prvo putovanje nakon što je imala nesreću. Raduje se druženju sa ljudima, pogotovo što je od koncerta deli manje od mesec dana. Verujem da će doći u pratnji supruga Tonija, koji joj je bio najveća podrška proteklih meseci", kaže izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/DRAGANA MIRKOVIC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>