Svet

Region

Rodžer Federer se iznervirao tokom konferencije za novinare, evo zbog čega! (Video)

Rodžer Federer poražen je u polufinalu US Opena od Marina Čilića rezultatom 3:0, iako je svom protivniku iskreno čestitao, švajcarski teniser se jako iznervirao tokom konferencije za novinare.

Rodžer Federer se iznervirao tokom konferencije za novinare, evo zbog čega! (Video)



Naime, iako je švajcarski gteniser rado odogovaro na pitanja posle poraza od Čilića, iznervirala ga je konstatacija jednog od novinara "da je njegovo vreme prošlo". U tom trenutku Rodžer je nervoznim tonom objasnio gospodinu, da ga ne zanima njegovo mišljenje i da mogu da napišu šta god žele.

"Stalno pišete svoje priče, to ste isto rekli i na turniru u Australiji, a svi znamo šta se desilo u finalu Rolan Garosa , a onda i u finalu Vimbldona.  Evo vam nove šanse, pišite šta želite. Ja prosto ne razmišljam tako", izjavio je nervozni Federer i dodao da je iskreno srećan zbog Čilića i da je zaluženo ušao u finale poslednjeg gren slem turnira:

"Stvarno sam srećan zbog njega, rekao sam mu to i na kraju meča. Drago mi je zbog novih momaka  koji idu ka vrhu, ali kako oni to čine uz moje poraze, svakako da mi nije baš zabavno. Sportista sam. Volim da pobeđujem. Ipak, ovo nije bio moj dan", rekao je na kraju švajcarski teniser.



Autor: J.B.
Foto:Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>