Ljubav

Style

Četiri stvari koje muškarci ne podnose u vezi!

Muškarci u vezama sve će uraditi kako bi svoje lepše polovine učinili srećnim, ipak postoji nekoliko stvari koje oni nikako ne podnose. Ukoliko zaista želite da zadržite osobu koju volite pored sebe, pokušajte da ovo izbegnete.

Četiri stvari koje muškarci ne podnose u vezi!



Ako treba da vam zakopča haljinu, promeni ulje u automobilu ili dohvatiti nešto s vrha ormara, uradiće to bez ikakvih problema. Međutim, to što vam je dečko, ne znači da je vaš rob i iako će mnogo toga rado učiniti, ove stvari mu predstavljaju veliki problem.

1. Pridržavanje vaše torbe

Kada frajer prima klač torbicu ili, veliku žensku torbu, siroče izgleda kao da u rukama drži svoj ego. Obešen. Uništen. Nepostojeći. Oni sami priznaju da će svojoj dragoj pridržati torbicu ako baš moraju, ali i da im je to kao da ih neko udari pečat po čelu. Pa im onda na čelu ostane ispečatirano: PAPUČAR!

2. Sretanje vašeg bivšeg

Oni shvataju da postoji era vašeg ljubavnog života koja je postojala pre njega, ali s njom se definitivno ne žele susretati ako ne moraju. Susretanje vašeg bivšeg u vašem sadašnjem životu uzrokuje navalu misli o tome šta ste vi i bivši radili. Glavom mu lete slike svega onoga što radite njemu, pa krene mučnina, pa ljubomora, na nagon za alfa dokazivanjem... apsolutno nepotrebne komplikacije!

3. Pomaganje vašim prijateljicama

U redu, shvatamo da želite da vaše prijateljice vole vašeg dragog, i da svi zajedno provodite više vremena zajedno i da one uvide koliko je vaš dragi divan/ snažan/ sposoban/ sprećan/ pravi muškarac koji zna da uradi šta god ti padne na pamet, ali verujte nam da njima pozli kada ih zamolite da vašoj najboljoj drugarici okreče stan. Ili sastave novi krevet. Ili je presele na drugi kraj grada. Iako će to uraditi, neki su samo prekulturni da vam kažu koliko to mrze, a neki drugi će to uraditi nakon što vas otvoreno pošalju u rodni kraj.

4. Zajednički časovi pilatesa

Iako zajedničko vežbanje podstiče bliskost među partnerima i rast libida, vežbanje pilatesa ne ubraja se u te aktivnosti. Naravno, ubrajalo bi se ako biste vežbali u svoja četiri zida,ali ako svog momka dovedete među trideset drugih žena koje ga gledaju mrsko kao da im je upao u kabinu za presvlačenje, jedino što nakon takve seanse možete očekivati je svađa. I teško da će biti u vaša četiri zida. Verovatno će biti na parkingu, ispred teretane, jer neće moći da se suzdrži dok ne stignete kući. Zaboravite na pilates. Znamo mi mnogo boljih načina kako da se vas dvoje preznojite!

Autor: J.B.
Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Ambro/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>