Svet

Region

Poznata mlada pevačica Simon Betl pronađena mrtva u svom stanu (Video)

Poznata mlada pevačica Simon Betl, koja je javnosti postala poznata kao članica sastava GRL i učesnica američkog šoua "X Factor", pronađena je mrtva u svom domu.

Poznata mlada pevačica Simon Betl pronađena mrtva u svom stanu (Video)25- godišnja Simona je prema prvim informacijama iz policije, izvršila je samoubistvo, tako što se obesila u svom plakaru, ali nakon obdukcije u javnosti će biti objavljen, tačan nalaz obdukcije.

Simona je važila za jednu od veoma talentovanih mladih osoba, koja je plenila pažnjom i dobrotom. Prijatelji i saradnici mlade pevačice šokirani su saznanjem, da se obesila i još uvek ne mogu da poveruju da je više nema.

"Ona je bila jedna od najljubaznijih, najlepših, ludački talentovanih, vrednih i opuštenih žena koje sam upoznala, i više nije deo ove faze života. Simona, uvek ćeš biti moje srce, kao što si uvek i bila. Hvala ti što si delila svoju ljubav, svetlost i talente sa svetom. Mi te volimo", napisala je jedna od Simoninih dobrih prijateljica Tejlor na svom Instagram profilu.Autor: J.B.
Foto: Facebook/Simone Battle

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>