Region

Svet

Tanja Savić otkrila šta zaista misli o sebi i svom fizičkom izgledu!

Tanja Savić često je isticala kako je nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, ali je konačno rešila da poradi malo više na sebi. Na insistiranje svog supruga Dušana, pevačica je uvela drastične promene u svom oblačenju, ali je promenila i boju kose.

Tanja Savić otkrila šta zaista misli o sebi i svom fizičkom izgledu!


 
Tanja Savić drastično promenila imidž, kako vam se dopada?! (Foto)
Tanja je oduvek važila za jednu od najseksipilnijih dama na domoćoj estradi, ali umerenim i skromnim načinom odevanja, nikada nije u prvi plan isticala svoje atribute. Na nagovor supruga Dušana, pevačica je odlučila da uvede velike promene, pa je tako nedavno drastično promenila svoj imidž, kojim je oduševila svoje verne obožavaoce.

Kao i svaka ženska osoba i Tanja je nezadovoljna često svojim fizičkim izgledom, pa je nedavno u emisiji "Premijera" to i javno izgovorila:



"Stalno sebi nalazim neke mane. Te sam debela, te klempava, a drugarice me nagovaraju da se oblačim provokativno", rekal je Tanja koja je samo nekoliko dana kasnije, na otvaranju lokala Milice Todorović iznenadila sve svojom novom bojom kose i načinom odevanja koji je istakao sav njen seksipil.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>