Region

Svet

Željko Rstić moli Vesnu Zmijanac da mu oprosti: Volim te još uvek!

Vesna Zmijanac nedavno je raskinula četvorogodišnju vezu sa Željkom Rstićem zboog njegove preljube. Iako je u medijima izjavljivao kako je srećan u novoj vezi sa voditeljkom Tamarom Tojmirom, biznismen na sve načine pokušava da se pomiri sa pevačicom koju navodno još uvek voli.

Željko Rstić moli Vesnu Zmijanac da mu oprosti: Volim te još uvek!


 
Željko Rstić optužio Vesnu Zmijanac da mu duguje pare!
Željko se nedavno svojim prijateljima požalio, kako ne može da preboli Vesnu Zmijanac i kako je, nakon svega što je ućinio, shvatio da je još uvek voli i da želi da se pomire. Na sve načine pokušava da dođe do pevačice, koja je nakon raskida nastavila svoj život uzdignute glave i uživa u odmoru u Grčkoj.

"Željko je nekoliko puta zvao Vesnu telefonom, ali je ona bila nedostupna. Čak je pokušavao da dođe do nje i preko zajedničkih prijatelja, ali nije vredelo jer je ona bila na odmoru u Atini, a kada se vratila u Beograd, bila je u velikim poslovnim obavezama. Oni se nisu ni videli ni čuli otkako ga je Zmijančeva ostavila. Rstić je shvatio da mu ona nedostaje i kao prijatelj i kao žena. Dugo je razmišljao o njihovom odnosu dok nije rešio da krene u akciju ponovnog osvajanja i prvi joj se javi", rekao je izvor blizak Rstiću i dodao kak Vesna ne želi da čuje za njega.

Željko sa druge strane kaže kako se nije zaljubio u drugu ženu i da je iz novina saznao da je Vesna već utehu pronašla u drugom muškarcu:

"Mi nismo ni prvi ni poslednji par koji se razišao, što ne znači da se jednog dana nećemo pomiriti. Ja se posle raskida s njom nisam zaljubio u drugu ženu, ali pročitao sam u vašim novinama da je ona već našla nekog advokata. Neka joj je sa srećom ako se stvarno zaljubila, ona zaslužuje sve najbolje. Veki ima puno pravo na svoj život. Ja bih s Vesnom bio u svakakvim odnosima jer sam je iskreno voleo i volim je i dalje! Ako sam juče bio s njom, bio bih i sutra, ali za pomirenje treba nju da pitate. Život je čudo", rekao je Željko.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Dragan Kandić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>