Region

Svet

Preminuo otac Lepe Brene

Otac naše folk zvezde Lepe Brene, Abid Jahić, preminuo je od posledica saobraćajne nesreće koju je doživeo, kada se Lepa Brena  vratila iz Amerike.

Preminuo otac Lepe Brene



Osamdesetogodišnjeg Jahića je pre dve nedelje u rodnom Brčkom udario autobus, a on je tada, po tvrdnjama upućenih, zadobio „lakše“ povrede.

"Abid se zaista nije osećao loše. Jeste da mu je napukla lobanja i da je imao polomljena rebra, ali se dobro držao. Pa, ne bi Brena otputovala za Ameriku da nije bilo tako! Međutim, samo što se Brena vratila iz SAD, Jahiću se odjednom pogoršalo stanje i umro je" - otkriva naš izvor.

Abid je bio veoma vezan za Lepu Brenu, pa je ispalo da je takoreći sačekao da je poslednji put vidi, a zatim je podlegao povredama. Pored njega je u tom trenutku bio i folkerkin brat Faruk, inače Abidovo drugo dete, a njena sestra Faketa naknadno je doputovala iz Kanade.

Abid će biti sahranjen u rodnom Brčkom, a datum će naknadno biti utvrđen. U želji da čujemo i Brenin komentar na ovu tragičnu priču, kontaktirali smo njenog pi-ara Ivanu Đorđević, koja nam je saopštila:

"Brena se ovim povodom neće oglašavati. Molim vas, imajte razumevanja, u pitanju je veliki lični gubitak".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>