Region

Svet

Dragana Džajić potrošila više od 10.000 evra na estetske zahvate? (Foto)

Nekada obična devojčica, a sada prelepa manekenka Dragana Džajić, najmlađa ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, u svoj je izgled uložila mnogo truda i napora, ali i popriličnu svotu novca.

Dragana Džajić potrošila više od 10.000 evra na estetske zahvate? (Foto)


 
Dragana Džajić: Sa ovakvim telom ne smete biti skromni! (Foto)
Od obične devojčice koja se minimalno isticala svojim fizičkim izgledom, Dragana Džajić je izrasla u pravu lepoticu. Akademski obrazovana 24-godišnja devojka kojoj je već duže vreme mesto boravka prestižni Monte Karlo i koja će uskoro stažirati u tamošnjoj kompaniji Filipa Zeptera, jedna je od najtraženijih naših manekenki i najzapaženija ličnost sa naših prostora.

Međutim, do izvajanog tela i savršenog lica bio je trnovit put. Tako se Dragana podvrgla brojnim estetskim zahvatima ne bi li došla do željenog izgleda, pa je na "poboljšanje" svoje figure potrošila preko 10.000 evra, piše Kurir.



Nos, jagodice, usne, grudi, samo su neki od telova tela koje je seksepilna Beograđanka oblikovala po svojoj želji, navodi pomenuti list, ali ipak, sve je učinjeno u granicama normale i veoma privlačno oku, pa je Dragana pravi dokaz onoga: "sve dok je umereno, dobro je".



I naravno, neizostavni su skupoceni tretmani, najkvalitetnije kreme, trajna šminka i još mnogo toga, ali kako i sama zanosna lepotica sve češće ističe u poslednje vreme - neophodni su i redovni treninzi i disciplina u vežbanju i ishrani.

 
Autor: B.B.
Foto: Instagram/Dragana Dzajic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>