Region

Svet

Nikolija Jovanović otkrila šta zapravo misli o mami i njenim vezama!

Nakon što je njena mama Vesna Zmijanac raskinula vezu sa Željkom Ristićem pre mesec dana, Nikolija Jovanović je svojoj mami velika podrška i bez ustezanja smatra da je jedna od najzgodnijih žena na estradi.

Nikolija Jovanović otkrila šta zapravo misli o mami i njenim vezama!



25-godišnja pevačica Nikolija Jovanović smatra da njena mama ima itekako puno vrednosti i atributa koji je svrstavaju među poželjne žene, te je apsolutno uz nju kada su u pitanju Vesnini bivši ili budući momci.

"Što bi rekla JK u jednom intervjuu za nju, takva riba kao ona treba da ih menja kao maramice. Naravno da će mama da krene dalje i da će naći novog tipa", rekla je Nikolija za "Blic" i time odgovorila na šuškanja o tome da je Vesna Zmijanac nakon raskida sa 15 godina mlađim Željkom već u novoj vezi, i to sa advokatom iz Grčke.

Osim toga, Nikolija se osvrnula i na fizički izgled svoje majke te je iskreno nahvalila: "Mama izgleda kao avion. Imam 25 godina i nikad neću biti riba kakva je ona", a pored toga je istakla kako joj je mama verni prijatelj i velika podrška u životu iako nije srećna izborom njene profesije.

"Nijedan roditelj na svetu ne bi poželeo svom detetu da uđe u svet šou-biznisa. Narod to ne vidi, ali nama je svako snimanje kao srčani ili moždani udar. Mama očekuje da promenim profesiju, međutim to se nikada neće desiti", kaže kroz smeh atraktivna Nikolija koja je nedavno objavila spot za singl "Alkohola litar".

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/NIKOLIJA

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>