Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Ovo su dve najveće muške nedoumice

Iako važe za jači pol, to ne znači da muškarci nemaju strahove. Postoje dve misli koje im svakodnevno prolaze kroz glavu, a naročito tokom seksualnog odnosa sa svojom jačom polovinom.

Ovo su dve najveće muške nedoumiceEpitet jačeg pola ne znači ujedno i hrabrost, naprotiv u većini slučajeva se pokazalo da u muško-ženskim odnosima, upravo jače polovine imaju veće strahove od žena. Ovo su dve najveće muške nedoumice:

1. Stalno se pitaju da li su njegove seksualne želje normalne

Muškarci žele seks na drugačiji način u odnosu na žene - na svakom mestu, sa ovom ili onom ženom...Kao što je poznato, veliki su uživaoci pornografije, a scene iz tih filmova ostaju u njihovoj glavi i u nekom trenutku žele da ih "odigraju". Međutim, duboko u sebi muškarci se plaše da svojim seksualnim apetitima ipak traže previše, pa se ustručavaju da pred ženom otkriju sve svoje fantazije.

Žena može da pomogne muškarcu da se među njima razvije poverenje do tog nivoa da se on oslobodi i po tom pitanju. To, naravno, ne znači da ženamora ili treba po svaku cenu da učini sve što muškarac poželi, već možerazgovarati sa svojim partnerom o njegovim željama i fantazijama, pa dazajedno odluče da li se to može ispuniti.

Osim toga, ove vrste razgovora podižu seksualnu energiju između partnera i dodatno ih zbližavaju, pa ne treba da čudi ako nakon razgovora "sasvim slučajno" doživite najlepše seksualno iskustvo do sada.

Imajte na umu da svaki muškarac želi da seksualno zadovoljiti svoju partnerku, pa je vrlo preporučljivo i da se žene otvore, iskažu svoje želje i fantazije i na kraju svom muškarcu daju do znanja da je u tome uspeo.

2. Kakav je u očima drugih muškaraca

Stereotipno verovanje da je muškarac taj koji treba da ima dobru platu, izdržava celu porodicu, uvek bude jak i nikada ne pokazuje svojestrahove, prilično opterećuje jači pol na psihološkom polju.

Iako su takva očekivanja gotovo nemoguća, muškarci se plaše da će, ukoliko ne ispunjavaju ove uslove, u drušvu biti poniženi, nesposobni, manje vredni i slično. Ego ovoga puta ide na sasvim drugu stranu - ne plaše se šta će žene misliti o njima, već kakav je njihov odraz u očima drugih muškaraca.

Dame, možete im pomoći i kod ovog problema! Pokažite im svoju podršku, podstaknite ga da razgovara o tome, uverite ga da je takvo mišljenje besmisleno, istaknite sve njegove kvalitete. Iako neće priznati,muškarcima će značiti razgovor o ovoj temi sa nežnijom polovinom.

Autor: J.B.
Izvor: Stil.rs
Foto: imagerymajestic/Freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle


>