Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović spremni za crkveno venčanje!

Jovana i Željko Joksimović venčali su se pre dve godine na Maldivima, ali bez prisustva porodice i prijatelja. Poznati par odlučio je da sredinom septembra svoju ljubav krunišbrakom i u crkvi, a potom priredi i svadbeno veselje u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Željko i Jovana Joksimović spremni za crkveno venčanje!


 
Željko i Jovana Joksimović otputovali na more, ali bez Koste! (Foto)
" Jovana i Željko su se pre dve godine venčali na Maldivima, a sada su odlučili da obave i crkveno venčanje. S obzirom na to da su tada bili daleko od svojih prijatelja i rodbine, dogovorili su se da nakon što se venčaju u crkvi, prirede i veliko slavlje. Odlučili su se da svadbu naprave polovinom septembra, jer u tom periodu Željko nema nastupe, a i svi prijatelji i rođaci su u Beogradu, pa mogu da se okupe. Imaće oko 150 gostiju, a kako se ne bi stresirali zbog organizacije, angažovali su agenciju koja se bavi organizovanjem venčanja", rekao je izvor blizak paru i dodao:

"Ne znam da li će Jovana nositi raskošnu venčanicu, nije pričala o tome, mislim da želi da njena toaleta tog dana bude iznenađenje za sve. Siguran sam da će biti veselo, jer kada Joksimovići prave žurku, uvek se svi dobro provedu", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>