Region

Svet

Zvezde Granda i Pinkove zvezde u istom terminu?! (Video)

Dva najveća muzička takmičenja Pinkove zvezde i Zvezde Granda počinju sa emitovanjem, a prema prvim najavama borba za svakog gledaoca će se dogoditi u subotu 13. septembra od 21h.

Zvezde Granda i Pinkove zvezde u istom terminu?! (Video)


 
Pinkove zvezde: Počinje najveće muzičko takmičenje, evo kako će izgledati! (Foto+Video)
Borba za rejting ili borba za opstanak, od ove jeseni biće glavna tema medija, jer od 13. septembra sa emitovanjem počinju dva najpopularnija muzička takmičenja na našim  prostorima i u regionu, Pinkove zvezde i Zvezde Granda, koja će se prema prvim infrmacijama emitovati u istom terminu subotom uveče od 21h, prenosi Blic.rs.

TV Pink je još pre desetak dana počeo najavu Pinkovih zvezda, dok televizija Prva i dalje nije usaglašena oko termina ili čelni ljudi planiraju da prirede iznenađenje konkurentskoj televiziji, tako što će popularni šou krenuti sa emitovatovanjem u istom terminu.

U žiriju Pinkovih zvezda naći će se: Miroslav Ilić, Ceca Ražnatović, Bora Čorba, Marina Tucaković i Haris Džinović, dok je žiri Zvezda Granda dobio još jednog člana - pevačicu Anu Bekutu. Stručni žiri činiće kao i do sada Saša Popović i Lepa Brena.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Pinkove zvezde

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>