Region

Svet

Milena Ćeranić: Sve sam stekla svojim trudom, nikoga nisam molila!

Nakon što su se mediji raspisali o tome kako Milena Ćeranić želi da se vrati u produkciju Grand i da moli Sašu Popovića da je vrati u matičnu kuću, pevačica je oštro dematovala takve navode i dodala da je sve stekla svojim trudom bez bilo čije pomoći.

Milena Ćeranić: Sve sam stekla svojim trudom, nikoga nisam molila!


 
Milena Ćeranić demantuje: Sašu Popovića nikada nisam nazvala pogrdnim imenom!
Milena nije osoba koja u medijima dematuje naslove, ali kada se radi o njenoj karijeri veoma je oštro odreagovala nanovinarskee spekulacije kako moli Sašu Popovića da se vrato u Grand:

"Inače ne komentarišem nijedan naslov, ali ovde se radi o mom poslu. Iako se pisalo o tome da su mi prazni klubovi, da sam otkazivala nastupe.. ali dobro, ja ću možda neku tužbu da pošaljem ako mi bude dosadno. Nemam vremena da trošim svoju dragocenu energiju na to", rekla je Milena i dodala, prenosi Alo.rs:

"Naravno da ostajem u jatu "City records-a" i Pink televizije. Prvo, ja nikada nisam za Sašu Popovića rekla jednu ružnu reč i to zna. On mene poštuje, ja njega poštujem. To što smo mi prekinuli saradnju ne znači da se ne poštujemo međusobno. Mislim da ja ovakva nisam odgovarala jatu "Zvezda Granda". Nikada u životu nisam zamolila kada je moj posao u pitanju, kada su moja porodica i prijatelji u pitanju. Sve sam učinila svojim radom i trudom", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>