Region

Svet

Pinkove zvezde: Počinje najveće muzičko takmičenje, evo kako će izgledati! (Foto+Video)

Novi muzički šou "Pinkove Zvezde" počinje sa emitovanjem 13. septembra od 21 čas na istoimenoj televiziji, a ono što vas očekuje je spektakularna scenografija i sjajan petočlani žiri koji će birati nove mlade talente.

Pinkove zvezde: Počinje najveće muzičko takmičenje, evo kako će izgledati! (Foto+Video)



 
Pinkove Zvezde: Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Marina Tucaković i Bora Čorba biraju nove mlade nade!
U subotu 13. septembra sa emitovanjem počinju Pinkove zvezde, novi muzički šou koji do sada nije viđen na našim prostorima. Novi mladi talenti imaće prilike da nastupaju pred vrhunskim žirijem koji čine: Bora Đorđević, Haris Džinović, Ceca Ražnatović, Marina Tucaković i Miroslav Ilić.



Snzacionalna scenogravija, spektakularna rasveta, LED ekrani i pokretne stolice učiniće da ovaj šou dobije svetsku notu, a petočlani žiri otkriva kako se provodi na snimanju i koja su njihova očekivanja.



"Mi se sjajno provodimo, odlično se razumemo i čini mi se da smo sličnih senzibiliteta, ali mislim da će se zakuvati i da će biti intresantno", rekla je kroz osmeh Ceca u emisiji "Premijera".

Sjajan šou, odlična zabava i puno mladih talenata očekuje vas ove jeseni na televiziji Pink, zato od 13. septembra ne propustite šou koji će od samog starta osvojiti vaša srca.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>