Region

Svet

Marija Perković napustila Mateju Kežmana i preselila se kod majke!

Mateju Kežmana napustila je partnerka Marija Perković i zajedno sa njihovim jednogodišnjim sinom Filimonom preselila se kod majke. Nakon što je procurila vest da su bivši fudbaler i njegova nevenčana supruga raskinuli vezu koja je trajala svega dve godine, njih dvoje više i ne žive pod istim krovom.

Marija Perković napustila Mateju Kežmana i preselila se kod majke!


 
Emilija Kežman iznenađena zbog raskida: Mateja baš nema sreće sa ženama!
"Mateja se vratio iz Crne Gore, gde je nekoliko dana proveo sam, i po dolasku u Beograd zatekao je praznu kuću", kaže Kurirov izvor i dodaje: "Inače, fudbaler je s Marijom i sinom Filimonom ceo jul proveo na Crnogorskom primorju, zajedno s njenom majkom, sestrom i njenom decom, a potom je u Herceg Novom bio sa sinovima koje ima iz braka s Emilijom. Marija je za to vreme Filimona poslala s njenom majkom na Zlatibor, dok je ona sama boravila u Beogradu", zaključuje izvor.

U poslednje vreme između Marije i Kežmana često su izbijale nesuglasice, a onda su se iznenada i razišli. Marija je odmah nakon raskida obrisala profil na Instagramu, na kojem je čuvala slike s Kežmanom, dok je Mateja sa zida na Fejsbuku poskidao njene fotografije. Sad je ona napustila kuću u kojoj su živeli, a da li će, kad im se glave budu ohladile, doći do pomirenja, ni oni sami ne znaju. Njihov raskid je iznenadio njihove prijatelje, a ni sa kim ne pričaju zbog čega je došlo do razlaza.

Iako dve godine nije živeo sa suprugom Emilijom, od koje se još nije zvanično razveo, bivši fudbaler javno je predstavio Mariju tek kad je ona ostala u drugom stanju. Tad su počeli i da žive zajedno, a samo godinu dana nakon rođenja njihovog sina došlo je do problema, koje očigledno nisu mogli da prevaziđu.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Twitter/Mateja Kezman

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>