Region

Svet

Nikolija Jovanović provokativnim nastupom oduševila publiku i zaljuljala splav (Foto)

Sve popularnija Nikolija Jovanović nastupila je u sredu na poznatom prestoničkom splavu Shake 'N Shake, koji je i pored lošeg vremena bio mali da primi sve koji su želeli da vide i čuju atraktivnu pevačicu.

 Nikolija Jovanović provokativnim nastupom oduševila publiku i zaljuljala splav (Foto)


 
Premijera: Nikolija Jovanović feat. Elitni Odredi - Alkohola litar! Pogledajte spot za novu pesmu! (Video)
Nikolija je pred publiku izašla oko ponoći, a već nakon prvih taktova publika je pala u delirijum. Među fanovima Jovanovićeve našle su se i njene kolege, a najveseliji među među njima bio je Dalibor Andonov Gru. Ništa manje raspoloženi nisu bili ni Bane MVP i Andrija Kuzmanović, a kako je veče odmicalo, i atmosfera na splavu bila je vrelija.  
 
Sve popularnija Nikolija Jovanović nastupila je u sredu na poznatom prestoničkom splavu Shake'N'Shake, koji je i pored lošeg vremena bio mali da primi sve koji su želeli da vide i čuju atraktivnu pevačicu. Nikolija je pred publiku izašla oko ponoći, a već nakon prvih taktova publika je pala u delirijum.



Među fanovima Jovanovićeve našle su se i njene kolege, a najveseliji među među njima bio je Dalibor Andonov Gru. Ništa manje raspoloženi nisu bili ni Bane MVP i Andrija Kuzmanović, a kako je veče odmicalo, i atmosfera na splavu bila je vrelija.  

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>