Region

Svet

Svetski džet-set na koncertu Dragane Mirković u Kombank Areni!

Dragana Mirković uveliko se priprema za koncert koji će 3. oktobra održati u Kombank Areni, a pored scnskog nastupa, pevačica pažljivo sastavlja spisak svojih prijatelja iz svetskog džet seta za koje je spremila mesta u loži.

Svetski džet-set na koncertu Dragane Mirković u Kombank Areni!


 
Dragana Mirković stroga mama, evo šta je zabranila deci!
Dragana će u Areni zajedno sa svojom publikom, porodicom i prijateljima proslaviti 30 godina rada, a u VIP ložama naćiće se poznata imena iz svetskog šou biznisa. Među njima na spisku se nalazi Fiona Svarovski, jedna od vlasnica čuvene kompanije koja se bavi proizvodnjom kristala Naime, čuvena švajcarska dizajnerka je dobila poziv od Mirkovićke, s kojom je u prijateljskim odnosima već dugo godina.

Njih dve su izgradile korektan odnos koji se izrodio iz uspešne saradnje. Kako tvrde izvori, Fiona bi trebalo da dođe u Beograd na dan koncerta, a planirano je da i narednog dana bude Draganin gost. Fiona je zahvalila na pozivu, u načelu je pristala, ali će svoj konačni odgovor dati za nekoliko dana jer njen dolazak zavisi od brojnih poslovnih obaveza.

"Mirkovićka je dizajnerku, koja ceni rad naše folkerke, pozvala na svoj koncert. Kristalna princeza, kako je mnogi zovu, svojevremeno je za svoju prijateljicu dizajnirala mikrofon od kristala „svarovski“, od kojeg se pevačica poslednjih godina ne odvaja i koji će najverovatnije koristiti i u Areni", rekao je izvor i dodaje:

"Fiona bi trebalo da bude smeštena u hotelu u centru grada. Plan je da dizajnerka poseti i Draganinu i Tonijevu televiziju u Požarevcu čije su prostorije, pre svega šminkernica, ukrašene kristalima iz Fionine fabrike u Švajcarskoj" završava izvor.

Dragana Mirković kaže da će joj biti drago da u Srbiji ugosti Fionu: "Volela bih da Fiona Svarovski bude moj gost na koncertu. Njen rad zaista cenim. Biće tu još mnogo poznatih ličnosti, a ja ću dati sve od sebe da svima koji dođu u Arenu priredim sjajno veče. Uveliko se spremam za druženje s publikom, a 9. septembra stižem u Beograd", poručuje Dragana.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Dragana Mirković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>