Region

Svet

Doktor za dens prodrmao splav: Dr. Alban nastupio pred Beograđanima! (Foto)

Doktor Alban nastupio je sinoć ped beogradskom publikom, a prestonički splav fristajler bio je premali da primi sve one koji su u utorak uveče želeli da prisustvuju nastušu švedskog muzičara.

Doktor za dens prodrmao splav: Dr. Alban nastupio pred Beograđanima! (Foto)



Jedan od najvećih svetskih pobornika dens muzike 90- ih, nastupio je na promotivnoj žurki festivala "Najbolje od devedesetih" koji je zakazan za 11. oktobar u Kombank areni gde će  nastupiti Snap, 2 Unlimited, Ace of  Base,Snow, MC Eric,C+C Music factory, La bouche i Culture beat.
 
"Its my life", i drugi mega hitovi parali su nebo nad Savom, a Albana su pored mnogobrojnih fanova, iz separea horski pratile i brojne poznate ličnosti. Najveselije društvo sačinjavali su Jelena Maćić, Uroš Ćertić i Luka Raco, koji su među prvima stigli na žurku. Ništa manje nije bio raspoložen ni Marko Bulat, koji je celo veče pratio ritam, dok su nedaleko od njega nazdravljali Ana Bebić i Filip Miletić.



U odličnoj atmosferi uživao je i jedan od najboljih srpskih plivača svih vremena Milorad Čavić, a sa njim i brojni drugi sportisti: "Bio je ovo fenomenalno veče, a verujem da će na festivalu biti još bolje, rekao je Alban po završetku nastupa i dodao: "I ja se odlično zabavljam u Beogradu! Ostaje mi da probam tradicionalnu srpsku hranu koju svi toliko hvale, i onda ću da sklapam utiske", rekao je doktor za dens.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>