Region

Svet

Emilija Kežman iznenađena zbog raskida: Mateja baš nema sreće sa ženama!

Nakon što je saznala da je njen još uvek zakoniti suprug Mateja Kežman raskinuo četvorogodišnju vezu sa Marijom Perković, s kojom ima jednogodišnjeg sina Filimona, Emilija je bila iznenađenja.

Emilija Kežman iznenađena zbog raskida: Mateja baš nema sreće sa ženama!



 
Mateja Kežman ponovo solo! Fudbaler ostavio Mariju Perković
Prva žena proslavljenog fudbalera otkriva kako Mateja baš i nema sreće sa ženama, ali ona ne brine za njega i veruje da će se brzo snaći: "Iskreno da vam kažem, ne razmišljam o njima i nisam čula da više nisu zajedno. Niko mi nije rekao da su raskinuli, kao što mi niko nije rekao ni kada su uplovili u vezu. Ja sam ovih dana zauzeta oko dece koja su pošla u školu, pa nisam ni imala vremena da čujem šta se dešava", kaže Emilija i dodaje:

"Razmenila sam sa Matejom nekoliko poruka, on je sada u Crnoj Gori, a nije mi pomogao ništa oko dece koja su krenula u školu. Zvao je da pita za njih, ali ništa više", kaže supruga proslavljenog fudbalera:

"Baš sam iznenađena, nisam ni slutila da će se tako nešto dogoditi, ali Mateja baš nema sreće sa ženama. Ali dobro, biće još prilika za njega, a možda će mi Mateja reći da više nisu zajedno kad se sledeći put čujemo", izjavila je Emilija, a zatim dodala da je iscrpljena zbog toga što su njena i Matejina deca, Lazar, Aleksandra i Jakov, krenuli u novu školu.

"Ja sam, pravo dam vam kažem, isprpljena. Deca su promenila školu i sada idu u novu. Bila su pod stresom kako će im biti, kako će ih prihvatiti drugari, pa tu je novi direktor, novi nastavnici, sve to utiče na njih. Bilo je baš stresno za sve nas, ali to je moj život i moja obaveza i ja se nosim sa tim ", zaključila je Emilija.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs.
Foto: Facebook/Mateja Kezman

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>