Region

Svet

Panika na estradi: Svi ćemo jesti gloginje!

Na estradi u poslednje vreme izgleda ne cvetaju ruže, a pevači mahom ne znaju šta da rade, krive sami sebe i apeluju na svoje kolege da spuste cene nastupa u kafanama i klubovima.

Panika na estradi: Svi ćemo jesti gloginje!



Katarina Duvnjak Kaya kaže: "Imala sam zakazan koncert u jednoj bugarskoj diskoteci i to radnim danom. Bilo mi je čudno, jer obično pevam vikendom, ali sam prihvatila ponudu. Međutim, tezga je otkazana u poslednjem trenutku i to bez objašnjenja. Mogu samo da pretpostavim da su razlozi finansijske prirode i da je gazda procenio da će biti na gubitku."

"Kvazi zvezde odvale cenu, ne naprave posao, pa gazde propadaju. Najlakše je odrati nekog naivnog i zatvoriti mu lokal. Pevači ne shvataju da treba da čuvaju svoja “radna mesta” zbog sebe i zbog drugih. Zbog takvih, koji direktno utiču na propast mnogih lokala, svi ćemo da jedemo gloginje, jer ako se ovako nastavi uskoro nećemo imati gde da pevamo" - kaže Stanojka Bodiroža Ćana.

Ljuba Aličić nema takva iskustva, ali razume problem: "Za sve što se dešava, pretežno su krivi sami pevači. Meni u poslednje vreme niko nije otkazao tezgu, ali čuo sam da se kolegama svašta dešava. Svačega ima u našem poslu. Muvaju se tu kojekakvi hohštapleri, nazovi menadžeri i prevaranti, svi pokušavaju da ulove nešto u mutnom. Meni niko ne otkazuje, jer mu se ne isplati. Osim toga pare uzimam unapred i jedino tako pristajem da radim."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>