Svet

Region

Prve fotografije i detalji sa venčanja Anđeline Džoli i Breda Pita! (Foto)

Anđelina Džoli i Bred Pit venčali su se 23. avgusta u Francuskoj, u intimnoj ceremoniji u krugu dvadesetak bliskih prijatelja i najužih članova porodice.

Prve fotografije i detalji sa venčanja Anđeline Džoli i Breda Pita! (Foto)



Slavni holivudski par, popularan kao "Branđelina" nije morao ići daleko u potrazi za svadbenim organizatorima i planerima za svoj veliki dan, jer su oni bili tik uz njih: njihovo šestoro dece.

Anđelina Džoli i Bred Pit venčali su se u nedelju 23. avgusta na njihovom prekrasnom porodičnom imanju Miraval u Francuskoj, nakon višemesečnog odbrojavanja i iščekivanja svetskih medija za ovom ekskluzivnom pričom. Prelepa Anđelina blistala je u unikatnoj venčanici modne kuće Versace, a veo i haljina bili su ukrašeni ručnim radom njene dece!



Svako dete imalo je svoju ulogu u bajkovitoj svadbenoj ceremoniji: najstariji sin Medoks (13) i Paks (10) su pratili mamu do oltara; ćerke Zahara (9) i Vivien (6) su posipale latice ruža nabrane u bašti; a Šilo (8) i Noks (6) su nosili prstenje. Deca su takođe pomogla roditeljima da napišu bračne zavete, a desetogodišnji Paks je za ovu svečanu priliku ispekao tortu!



"Bilo nam je veoma važno da taj dan bude potpuno opušten i ispunjen smehom", rekli su Bred i Anđelina za magazin People. "Bio je to poseban dan za nas i decu i vema srećan za celu porodicu."



Glumicina prelepa venčanica bila je izraz dečje krativnosti; kreator Versacea Luiđi Masi na desetine je projekata sa dečjih crteža pretočio na haljinu i veo. "Luiđi mi je kao član porodice i ne bih mogla da zamislim bilo koga drugog da kreira venčanicu za mene", rekla je Anđelina i dodala: "Zna sa decom i stalo mu je do njih, tako da je bilo prilično zabavno spojiti ove dve stvari".



Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube/Hollywood Life

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>