Region

Svet

Dragan Kojić Keba umalo nastradao zbog psa!

Dragan Kojić Keba umalo nije nastrada od posledica strujnog udara koji je doživeo u svom domu, kada se golim rukama uhvatio za kablove koje je izgrizao njegov pas Pako.

Dragan Kojić Keba umalo nastradao zbog psa!


 
Dragan Kojić Keba: Proglasili su me mrtvim, moja porodica je bila u šoku!
Naime, kada se vratio iz grada, Keba je u kući zatekao nered koji je napravio njegov maltezer, a kada je krenuo da rasklanja, uhvatio je za izgrižene kablove, nakon čega ga je udarila struja.

"Kebina porodica već godinama ima malog maltezera koji nikada nikakvu štetu nije napravio u kući, sve donedavno kada je izgrizao kablove, zbog čega je njegov vlasnik Keba mogao da nastrada. Kako je celo po podne bio sam, Pako je našao sebi zanimaciju i igrao se kablovima koji su bili dobro skriveni. Kuče je prvo šapicama izvuklo gajtan, a onda ga izgrizlo sve dok nisu pojavile oguljene žice", ispričao je izvor blizak pevaču, i dodao:

"Negde predveče Keba je došao kući i zatekao kuću u haosu. Pozvao je kuče nekoliko puta, međutim Pako se cvileći skrivao iza zida, stavljajući pevaču do znanja kako je napravio lošu stvar. Keba je počeo da rasklanja kuću i bez razmišljanja je golim rukama uzeo izgriženi kabl i tako doživeo strujni udar. Usled silnog udarca koji je zadobio, Keba je skočio na sofu, gde je nekoliko minuta ležao nepomičan. Od šoka, pevač nije mogao da se pomeri, i u tom trenutku nije znao šta ga je snašlo", kaže izvor i dodaje:

"Kada je došao sebi, ukapirao je da ga je dobro protreslo, te da je njegovo kuče izgrizlo kablove, ali na svu sreću sve se završilo dobro i bez većih posledica. Pevač je samo pukom srećom izbegao veću tragediju jer napon u kablu nije bio toliko visok da bi izazvao kobne posledice koje su mogle da ga koštaju života. Nakon ovog nemilog događaja Kojić je svog ljubimca pošteno izgrdio, a maltezer mu je na svoj način uzvratio cvilenjem, motajući mu se oko nogu i stavljajući mu do znanja kako se to više neće ponoviti", zaključio je izvor blizak pevaču.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>