Svet

Region

Anonimni haker koji je otkrio gole slike slavnih lepotica progovorio: Ja sam kolekcionar, a ne haker!

Anonimni haker koji je danas uzdrmao Holivud postavljanjem golih fotografija svetskih lepotica na internet, izdao je saopštenju u kome navodi da ne vidi ništa ružno u tome što je uradio i da sebe ne smatra hakerom, već kolekcionarom.

Anonimni haker koji je otkrio gole slike slavnih lepotica progovorio: Ja sam kolekcionar, a ne haker!


 
Ovako su svetske zvezde reagovale na objavljivanje njihovih golih fotografija na internetu!
Iako su svetske zvezde u panici zbog objave njihovih intimnih slika, osoba koja je dospela u posed istih i objavila ih na internetu ne smatra sebe hakerom, već kolekcionarom lepih fotografija i dodaje kako nije uzimao novac za objavljivanje istih:
 
Gole slike slavnih lepotica na internetu! Zbog hakera u panici ceo Holivud! (Foto 18+)
"Nisam uzimao novac kada sam objavio slike Dženifer Lorens, nisam uzeo novac i pobegao. Sve je postalo uvrnuto kada sam počeo da "kačim" primer. Ljudi su sve to hteli za "džabe". Naravno, dobio sam 120 dolara sa svojom bitcoin adresom, ali kada razmislite koliko je vremena bilo potrebno da sve sve ove fotke prikupe(nisam haker, ja sam kolekcionar), i kada izračunate koliko novca sam potrošio da sve to okačim kako treba, verujte mi, zarada nije koliko sam očekivao", napisao je anonimni haker, prenosi Blic.rs.

Policija intenzivno traga na otkrivanju osobe koja je uzburkala svetsku javnost, a kako strani mediji prenose uskoro će biti priveden pred lice pravde i sudiće mu se za delo koje je počinio.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Rihanna

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>