Svet

Region

Ovako su svetske zvezde reagovale na objavljivanje njihovih golih fotografija na internetu!

Nakon što su hakeri na internetu objavili golišave fotografije svetskih zvezda, oglasile su se i njihove PR službe koje su naglasile da će tužiti svakog ko objavi slike jer smatraju da je to kršenje ljudskih prava.

Ovako su svetske zvezde reagovale na objavljivanje njihovih golih fotografija na internetu!


 
Gole slike slavnih lepotica na internetu! Zbog hakera u panici ceo Holivud! (Foto 18+)
U Holivudu je danas nastala panika, nakon što su se na internetu pojavile intimne fotografije svetskih zvezda do koji ih su hakeri došli u posed, a potom ih putem interneta objavili.

Za samo nekoliko trenutaka svetski mediji bili su preplavljeni fotografijama holivudskih zvezda. Nekoliko žrtvi hakera koji je objavio više od 300 golih, porno fotografija poznatih na internetu potvrdilo je da su slike autentične. Među njima su Dženifer Lorens ali i Kejt Apton koja je najavila da će svako ko slike objavi biti tužen.

"Ovo je očigledno neviđeno kršenje privatnosti našeg klijenta Kejt Apton. Nameravam da tužimo svakog ko kupi, objavi ili distribuira slike do kojih je treća osoba nelegalno došla ", stoji u zvaničnom saopštenju advokata Kejt Apton.

Slično je saopštio i predstavnik Dženifer Lorens koja je izgleda najgore prošla u napadu ovog hakera, jer navodno, postoji čak 60 njenih privatnih slika.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Kate Upton

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>