Svet

Region

Gole slike slavnih lepotica na internetu! Zbog hakera u panici ceo Holivud! (Foto 18+)

Kejt Apton, Dženifer Lorens, Vinona Rajder i Rijana samo su neke od slavnih zvezda koje su ojadili hakeri tako što su objavili njihove privatne fotke, uglavnom skroz nage!

Gole slike slavnih lepotica na internetu! Zbog hakera u panici ceo Holivud! (Foto 18+)



Holivud je zapao u veliku paniku nakon što su hakeri objavili preko 300 privatnih slika golih holivudskih zvezda, poput Dženifer Lorens, Kejt Apton, Vinone Rajder, Kirsten Danst i mnogih drugih. Fotografije su ukradene iz njihovih privatnih arhiva i ubrzo objavljene na stotinu sajtova, dostupne svima.

Iako su advokatske firme i PR služba oštećenih javnih ličnosti pokušale odmah da reaguju ne bi li zaustavile širenje ovog "materijala", to je gotovo nemoguće jer se slike nalaze na sajtovima širom planete i u narednim će danima obići ceo svet!

I dok su filmske i druge zvezde u neviđenoj panici zbog "sramnih" fotki, njihovi agenti su na sve načine pokušali da zaštite svoje klijente ne bi li ih "oprali"; tako su neki govorili da su slike montirane, drugi da su lažne, treći prete tužbom itd...


Foto: Instagram/Kate Upton

Kakogod, fotografije su dostupne i definitivno nisu za one uzrasta mlađe od 18, a zvezde su imale itekako inspirativne momente, naročito glumica Dženifer Lorens.

Ostatak fotografija sa golim lepoticama pogledajte OVDE.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Kate Upton

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>