Svet

Region

Andreja Pejić želi da se ostvari u ulozi majke (Foto)

Manekenka Andreja Pejić, koja je pre nekog vremena promenila pol, obzirom da se u novom telu oseća sjajno, žarko želi da postane majka.

Andreja Pejić želi da se ostvari u ulozi majke (Foto)


 
Ispovest majke Andreje Pejić: Klanjam se svom detetu! (Foto)
Majka Andreje Pejić (23), Jadranka Pejić, otkrila je u intervjuu za "Blic" da njena ćerka veoma voli da posećuje Srbiju, ali da se zbog straha od reakcija javnosti radi nedavnog otvorenog priznanja o promeni pola, zasad ne bi usudila da se iz Rima preseli u Beograd.

"Mediji korektno pišu o mom detetu, ali često kada vidim negativne komentare razmišljam o njenoj bezbednosti. Ona zaista želi porodicu, i sanja o tome da se ostvari u uulozi majke. Ideja je, za sada, u začetku, nisam sigurna koliko je to s medicinske strane trenutno moguće. Svakako uvek može da usvoji dete, postoji toliko nesrećne dece bez roditeljskog staranja. Ona bi im pružila bolju budućnost, nije što je moje dete, nego je zaista divna osoba", rekla je Jadranka za "Blic" i iznela i neke od Andrejinih projekata u budućoj karijeri.

"U pregovorima je i za autobiografiju, koja bi trebalo da izađe do kraja godine", kaže Jadranka Pejić.

Andreja je nedavno proslavila 23. rođendan u društvu majke i bake u Rimu, a slikom iz Večnog grada se pohvalila i na Instagramu.



Autor: B.B.
Foto: Ilustracija / Instagram/Andreja Pejic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>