Region

Svet

Milica Pavlović otputovala u Grčku: Možda se zaljubim na moru!

Milica Pavlović odlučila je da posle veoma uspešnih nastupa i promocije svog novog albuma "Dominacija", otputuje sa drugaricama na more kako bi napunila baterije za predstojeće obaveze koje je očekuju početkom septembra.

Milica Pavlović otputovala u Grčku: Možda se zaljubim na moru!


 
Milicu Pavlović prijatelji iznenadili za rođendan, evo kako (Foto)
Iako još uvek nije pronašla onog pravog, Milica se ne opterećuje svojim emotivnim statusom već otkriva da će se zaljubiti onog trenutka kad upozna nekog intresantnog muškarca, a ne isključuje mogućnost da joj se ljubav dogodi na letovanju u Grčkoj.

"Idem sa drugaricama u Grčku, jer mi je odmor neophodan, više ne znam gde udaram. Iscrpla su me stalna putovanja i nastupi. Ovo će biti moj prvi odmor od kad sam se pojavila na estradi", rekla je Milica pred put u Grčku.

Pevačica kaže da do sada nije ni pomišljala na odmor jer je želela da se probije do estradnog vrha, što je moguće jedino ako si stalno prisutan i tražen.

"Prvi put se u Srbiji dogodilo da jedan pevač u isto vreme promoviše četiri nove pesme i spotove za svaku od njih. Znate koliko mi je energije trebalo da postignem da sve to uradim, da svaki dan snimam u studiju i na raznim lokacijama po Srbiji i da pri tom i nastupam. Naporno je, ali volim svoj posao i ne bih ga menjala ni za jedan drugi", rekla je pevačica.

Na pitanje da li je našla dečka i udvarače posle intervjua u kojima je govorila da nema dečka, pevačica kaže da je njen emotivni status nepromenjen, ali da je umara da o tome priča jer se o njoj stiče pogrešna slika.

"Ja ne kukam što nemam dečka. To mediji prave dramu. Mlada sam i imaću ga kad se pojavi pravi dasa, evo možda ga nađem sad na moru. A mislim da je mnogo bolje biti sam nego s bilo kim", kaže Pavlovićeva.

Inače, poznata je i po tome što je energičan ples neizostavan deo njenih scenskih nastupa, otuda i ne čudi što je sve češće pominju kao jednog od takmičara u novim serijalima "Plesa sa zvezdama" ili u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato".

"Ako kažete da bih sve to mogla, što da ne. Vreme je preda mnom, videćemo" - zaključila je Milica.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>