Region

Svet

Saru Trajanović opsedaju imućni momci posle raskida, a ko je novi dečko?

Manekenka Sara Trajanović, koja je nedavno prekinula četvoromesečnu vezu, čini se da kao i njen bivši partner Milan, neće dugo imati status "singl" devojke.

Saru Trajanović opsedaju imućni momci posle raskida, a ko je novi dečko?



Bivša učesnica Farme na meti je brojnih udvarača, a najuporniji koji bi mogao osvojiti njeno srce je Maksim, fudbalski menadžer iz Holandije koji joj svakodnevno šalje poklone, a sa kojim ju je upoznao pevač Lepi Mića.

Dok njen bivši momak Milan novu devojku Sandru vodi po roštiljijadama u Leskovcu i rodnoj Žitorađi, Sara ne prestaje da izlazi po klubovima i restoranima sa pevačem Lepim Mićom, koga imućni prijatelji opsedaju da ih upozna sa manekenkom. Tako su se jedno veče našli u drušvu njegovog prijatelja Maksima, kome se Sara odmah dopala, i od tada joj uporno šalje cveće, parfeme, slatkiše i plišane lutkice, dok Miću moli da mu pomogne u osvajanju.

"Sve je to tačno, ali Sara neće ni da čuje, jer trenutno želi da izlazi i provodi se. Videćemo šta će biti, ja bih voleo da budu zajedno, ali ko tu mene šta pita. Maksim je mnogo dobar dečko i imućan, uz to je veliki džentlmen i vrlo pažljiv prema nežnijem polu. On će uskoro morati zbog obaveza da se vrati u Holandiju, što mi ne ostavlja mnogo vremena da ubedim Saru da mu makar pruži šansu da se druže, pa ako nešto bude između njih, super", kaže Lepi Mića, koji se ovih dana ne razdvaja od bivše cimerke sa imanja u Lisoviću, pa pokušava da provodadžiše.

Maksim je navodno čak Saru pozvao da za Novu godinu, zajedno sa Mićom i još nekim prijateljima, bude njegov gost u Amsterdamu.

"Videćemo, otom-potom, ima vremena. On ima ogromnu vilu sa unutrašnjim bazenom i kaminom pored, pa će biti mesta za sve nas. Saru gledam kao svoju ćerku i njoj želim sve što bih svom detetu poželeo, a da se ne lažemo, Maksim je dobra prilika", iskren je Mića.

Podsećanja radi, Sara i Milan su nenadano raskinuli pre mesec dana kada se on smuvao sa izvesnom Sandrom, tadašnjom manekenkinom drugaricom.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>