Region

Svet

Slađa Delibašić ne gubi nadu, ide na veštačku oplodnju?

Slađa Delibašić je pre samo dva dana izgovorila sudbonosno da pripadniku Žandarmerije Milanu Pejoviću, i odlučna je u nameri da svom 15 godina mlađem suprugu podari dete.

Slađa Delibašić ne gubi nadu, ide na veštačku oplodnju?Denserka je spremna da se, ne bi li ostala u drugom stanju, podvrgne i postupku veštačke oplodnje, ukoliko ne bude mogla zatrudneti prirodnim putem.

Slađa je, navodi Kurir, odlučila da ukoliko bude poteškoća ide na veštačku oplodnju jer je novopečenom bračnom paru želja za bebom svakim danom sve veća. S obzirom na to da ima dve velike ćerke Silviju i Marinelu iz prvog braka sa Đoletom Đoganijem, a nedavno je dobila i unuku Tiu, pevačica želi još jednu bebicu, kojoj bi bila posvećena 24 sata.

"Pošto je denserka prešla četrdesetu godinu, biće joj teže da ostane u drugom stanju. Milan joj je pre venčanja rekao da bi voleo mu rodi bebu i da bi ga to učinilo najsrećnijim čovekom. U poslednje vreme se informisala o veštačkoj oplodnji. Ona pozitivno razmišlja o roditeljstvu i ne gubi nadu da će zatrudneti", rekao je izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Instagram/Sladja Delibasic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>