Region

Svet

Na Lady Fair-u koncert Frajli i Sare Jovanović

Sledeću nedelju obeležiće velika manifestacija za dame koja se priprema ispred shopping centra Ušće. III Lady fair održaće se 6. i 7. septembra, a sve posetioce pored velikog broja izlagača, očekuje i veoma bogat zabavno-edukativni program.

Na Lady Fair-u koncert Frajli i Sare Jovanović



Dame će oba dana vikenda, od 10-19 časova moći da uživaju u raznovrsnom programu na bini, gde ih očekuje dosta muzike, plesnih grupa koje će prikazati nekoliko plesnih tačaka poput salse i tanga, kapuere i sambe; zatim žene će se upoznati sa najboljim vežbama za vrat i kičmu, a moći će i da vežbaju zajedno sa fitnes instruktorima...

Svi posetioci, na kraju svakog dana na Lady fair-u, uživaće u dobroj muzici, odnosno koncertu Sare Jovanović i Frajli i još dosta muzičkih iznenađenja očekuje sve one koji budu posetili ovu manifestaciju.

Veliko interesovanje dama je za Ženski kutak Žene portala, gde se mogu posavetovati i dobiti odgovore na razna pitanja od velikog broja stručnjaka iz različitih oblasti. Tu će biti astrolog, Vladimir Vlajić, od koga mogu saznati šta ih očekuje u budućnosti, zatim biće organizovan i "Dan za ulepšavanje", a dok mame uživaju u kozmetičkim tretmanima, mališani će se družiti sa omiljenim maskotama u radionici crtanja.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom Ušće, kao i sponzorima manifestacije: Joya, B.U., Bioten, Slimline club, Dijamant i Frikom pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>