Region

Svet

Aco Pejović opljačkan u centru Sarajeva!

Aco Pejović zajedno sa svojim muzičarima pre nekoliko dana opljačkan je u centru Sarajeva dok je jeo ćevape. Naime, nekoliko mladića opljačkala je njihov kombi, a šteta se procenjuje na 5.000 evra.

Aco Pejović opljačkan u centru Sarajeva!


 
 Aco Pejović 18. oktobra pred novosadskom publikom u Spensu!
Pevač i njegovi saradnici vraćali su se s jednog nastupa u Bosni, a na putu za Beograd rešili su da svrate na Baš-čaršiju na ćevape. Parkirali su se nešto dalje od pešačke zone, a kad su se vratili, imali su šta i da vide! Za samo sat, koliko je trajala njihova pauza, vešti lopovi su odradili posao.

"Iz kombija je nestala jedna putna torba, kofer, jakne, laptop, tablet i druge lične stvari. Instrumenti, kako su bili gabaritni, ostali su netaknuti u obijenom vozilu, i to je bila njihova sreća, pošto bi im to zadalo veliku glavobolju i nanelo ogromnu štetu. Očigledno su lopovi tipovali na lične vrednosti i ukupna šteta svih ukradenih stvari iznosi negde oko 5.000 evra", rekao je izvor blizak pevaču.

Aco Pejović je potvrdio ove informacije uz komentar: "Tačno je to što ste čuli, ali ne bih tome pridavao neki veliki značaj. S porodicom sam na moru u Grčkoj", rekao je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info,rs
Foto: acopejovic.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>