Region

Svet

Željko Rstić optužio Vesnu Zmijanac da mu duguje pare!

Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, međutim bivši dečko sada optužuje pevačicu da mu duguje pare.

Željko Rstić optužio Vesnu Zmijanac da mu duguje pare!


 
Vesna Zmijanac već našla novog dečka u Atini?
Naime,  Željko je pevačici prodao luksuznu nekretninu na Voždovcu, a za neisplaćene plate radnicima okrivio je bivšu partnerku. Stan se nalazi u ulici Vojvode Stepe na Trošarini, a Vesna ga je kupila kao nagradu ćerki Nikoliji zato što je uspešno završila fakultet. Nekretnina ima 115 kvadrata i nalazi se na šestom spratu. Iznad njega Rstić je sebi napravio penthaus sa bazenom.

Međutim, pevačica je stan isplatila odmah u celosti, i to ne po ceni kvadrata u sivoj gradnji, već kao da je bila prodaja "ključ u ruke". Zahvaljujući njenim parama on je mogao da završava ostale stanove i da ih u predviđenom roku preda vlasnicima.

Vesna je povodom ovoga izjavila sledeće: "Apsolutno sam sve isplatila i preplatila, sa svom dokumentacijom i svedocima", dok njen bivši dečko nije želeo da komentariše ovakve navode: "Nemam komentar na takve priče. Takvi ljudi ne mogu da naruše integritet moje firme, a ni moj lični",. zaključio je Rstić.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>