Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Lane Gutović kao učesnik ili sudija?

Legendarni Milan Lane Gutović ili jednostavno samo "Šojić", prihvatio je učešće u drugoj sezoni šou programa Tvoje lice zvuči poznato na televiziji Prva.

Tvoje lice zvuči poznato: Lane Gutović kao učesnik ili sudija?



Osim pevača koji su prihvatili poziv za učešće u novoj sezoni spektakularnog šoua koji od jeseni kreće sa emitovanjem na televiziji Prva, došao je red i na glumce pa je tako prvi koji je prihvatio učešće iz ove sfere, ni manje ni više, nego legenda "Tesne kože" Milan Lane Gutović.

"Zasada sam prihvatio da budem član žirija. Suština je u tome da bih kao sudija imao manje radnih dana nego kao takmičar, ali svakako ću doprineti tome da se emisija više gleda", rekao je Lane za "Blic" istakavši da mu je produkcija ponudila i da bude jedan od učesnika druge sezone.

"Voleo bih i to, ali sve zavisi od produkcije. Moj posao je da glumim, pevam i plešem, tako sigurno mogu najviše da pokažem. Ukoliko bi se to desilo, morao bih svakodnevno da idem na probe i da uložim dosta energije", kaže glumac za "Blic".

Dakle, izvesno je da ćemo u novoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato popularnog Srećka Šojića gledati u ulozi sudije ili takmičara, kao i da će jedna od sigurnih učesnica biti Tanja Savić, koja je potvrdila svoje učešće na Fejsbuku. Od ostalih su, nezvanično, u igri: Rada Manojlović, Jelena Gavrilović, Ana Kokić, Milena Ćeranić i mlađa sestra Bojane Maljević, Ana.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>