Region

Svet

Lepa Brena se sa novom energijom vratila na scenu i oduševila publiku! (Foto)

Lepa Brena pevala je utorak uveče na koncertu ovogodišnjeg pobednika Zvezda Granda Mirze Selimovića na stadionu u Srebreniku. Bio je to njen prvi nastup posle nezgode u Novom Vinodolskom.

Lepa Brena se sa novom energijom vratila na scenu i oduševila publiku! (Foto)


 
Lepa Brena i Boba najpoznatiji par u provodu na Zrću! (Foto)
Pevačica se na sceni pojavila sa gipsom na desnoj ruci, a u jednom trenutku je čak i zaigrala. Brena pred koncert nije krila oduševljenje što će ponovo pevati, ali priznaje da se toga malo i pribojavala.

 "Kada me je Saša pozvao da nastupim, pomislila sam kako ću to da izvedem, ali sam već sledećeg trenutka bila spremna da zapevam", rekla je Lepa Brena, koja je u Srebrenik u pratnji mlađeg sina Viktora.



"Jedino što me u svemu tome brinulo jeste da li ću upseti da održim koordinaciju pokreta jer ja na sceni nikada nisam bila statična, a svaki pokret mora da se održi rukama. Mikrofon je bio na stativu, a ja sam instinktivno zaigrala. Ono što je meni bila dodatna emocija jeste što je publika iz Srebrenika, Tuzle, Brčkog i svih okolnih mesta te večeri zapravo meni pobudila uspomene iz mog detinjstva, jer su moji roditelji iz tih krajeva, a ja sam u Brčkom provela deo mladosti", kaže Brena i dodaje:



"Uvek sam se trudila da naglasim značaj optimističnog pogleda na stvari, te sam i ovoga puta uz publiku koja je me je dočekala raširenih ruku i otvorenog srca zaista na sceni osetila i privilegovano i počašćeno. Koncert u Srebreniku je za mene važan i zato što sam još jednom shvatila da je muzika i publika ono što me pokreće i daje mi stimulans", zaključila je folk zvezda.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>