Region

Svet

Aleksandar Jovanović vas poziva na Blood Challenge, da li prihvatate izazov? (Video)

Aleksandar Jovanović pozvao je sve javne ličnosti i građane dobre volje da se priključe novoj humanitarnoj akciji Blood Challenge, koja za cilj ima prikupljanje krvi. Dalje je nominovao Jelenu Karleušu, Tomu Nikolića i vođe navijača Zvezde i Partizana.

Aleksandar Jovanović vas poziva na Blood Challenge, da li prihvatate izazov? (Video)U jeku humanitane akcije ledeni izazov koja za cilj ima prikupljanje sredstava za obolele od amiotrofične lateralne skleroze, glavni i odgvorni urednik Telegrafa, Aleksandar Jovanović pokrenuo je zajedno sa svojom redakcijom, novi izazov Blood Challenge i pozvao sve poznate ličnosti da na ovaj način pokažu svoju humanost.

"Polivanje vodom ima smisao, ali krv nije voda i  krv je ustvari život. Pozivamo sve poznate ličnosti, da ukoliko zaista žele da pomognu ljudima, pomognu na konkretan način. Ja ću da nominujem troje, možda nešto više osoba, koji mogu posle mene da urade to isto i da pozovu još neke osobe, za koje smatraju da su humani kao i oni", izjavio je Aleksandar, a potom nominovao Jelenu Karleušu, Tomu Nikolića i vođe navijača Zvezde i Partizana.Autor: J.B.
Foto: Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>