Region

Svet

Region

Čarolija igranja zvana Step Up 5: All In (Video)

Dugoočekivani nastavak kultne plesačke sage "Step Up 5" u četvrtak 28. avgusta stiže u bioskope širom naše zemlje.

Čarolija igranja zvana Step Up 5: All In (Video)



Film "Step Up 5: All In" donosi veoma uzbudljive igračke akcije, poznate priče starih, ali i upoznavanje sa novim likovima.

"Step Up 5: All In" nudi prizore za koje gledaoci neće verovati da su snimljeni bez korišćenja specijalnih efekata ili kompjuterske grafike, a upravo je tako. Sva koreografija je izvedena uživo pred kamerama. Jedno od tajnih oružja bio je koreograf Jamal Sims, koji je radio na svih pet "Step Up" filmova.

"Jamal povezuje sve nastavke", kaže reditelj. "On je stručnjak za velike sekvence i u svakoj plesnoj tački nađe ono originalno."



Sims i njegove kolege koreografi, Kristofer Skot (u filmu Hair) i Dondracio Džonson, bili su jako inspirisani prilikom za rad s nekim od najvećih zvezda serijala "Step Up". "To je all-star ekipa", kaže Sims. "U finalu imamo neke od najboljih plesača na svetu zajedno u jednoj sceni i tu nema mesta egu. Samo saradnji."

Film "Step Up 5: All In" gledaćete već od četvrtka, a do tada vam pružamo mogućnost da preko trejlera vidite deo sjajnih koreografija:

 
Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>