Ostalo

Sme�no

I vi ste deo WhatsApp-ovog rekorda!

WhatsApp mobilna aplikacija je 25. avgusta postigla rekordan broj aktivnih korisnika - njih čak 600 miliona, čiji ste i vi bili deo!

I vi ste deo WhatsApp-ovog rekorda!



Jan Koum, koji je prodao ovu popularnu aplikaciju Facebooku za čak 19 milijardi dolara, objavio je na Twitteru podatak da je WhatsApp u ponedeljak, 25. avgusta postigao rekordni broj aktivnih korisnika (600 miliona), naglasivši da je velika razlika između onih registrovanih i drugih - aktivnih.

Poređenja radi, Facebook Messenger ima 600 miliona korisnika, što ga stavlja u poziciju ispod WhatsAppa, dok i WeChat aplikacija nije toliko rasprostranjena. Baš zbog atraktivnih i jednostavnih opcija, lakog korišćenja i brzine, WhatsApp je postao omiljeni u svetu, a uskoro se očekuje i dodatna opcija - glasovni pozivi, najavljena još u februaru. I na kraju, ukoliko ste korisnik WhatsAppa, onda ste nesumnjivo i vi deo rekorda!

Podsetimo, popularnost WhatsAppa vrtoglavo raste, ako uzmemo u obzir da je za samo četiri meseca ova aplikacija stekla 100 miliona novih korisnika, kojih je u aprilu ove godine bilo 500 miliona.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/WhatsApp

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>